maanantai 13. toukokuuta 2013

Viikon biisit 19/2013

Nyt näyttää ilmestyvän paljon uutta musiikkia suosikeiltani, jännittävää!

Astrid Swan - In My Own House

Kotimaisten artistien kärkijoukkoon mielestäni lukeutuvan ihanan Astrid Swanin uusi, omaa materiaalia sisältävä levy on nyt viimein saapumassa. Uudessa kappaleessa In My Own House on jonkin verran kaikuja edellisen, coverbiisejä sisältäneen Hits (Pavement for Girls) -levyn tyylistä, mutta myös jotakin aivan uuden kuuloista Astridia. Hienon kuuloinen kappale pitää kuunnella vielä useampaan kertaan, että sen täysin sisäistää, mutta sehän ei haittaa ollenkaan. Syksyllä ilmestyvää Astrid4-albumia odotetaan ainakin tässä osoitteessa erittäin innolla.



Editors - A Ton of Love

Myös Editorsilta on tulossa uutta musiikkia. Soitannossa on menty kohti perinteisempää rock-bändisoittoa edellisen In This Light and on This Evening -levyn elektronis-painotteisuuden jälkeen. Tunnelma on oikein pirteä, varsin riehakas jopa ajoittain
Desire!
-huudahdusten myötä, mikä on hieman hämmentävää. Editorsia on tottunut kuitenkin ajattelemaan ja siihen on tykästynyt tummasävyisempien tunteiden tulkkina. Tom Smithin hieno ääni on kuitenkin täysin tallella. Sulateltavaa riittää vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti